BLOG

BAGEVEJLEDNING TIL VORES DEJE TIL JULESMÅKAGER

BAGEVEJLEDNING TIL VORES DEJE TIL JULESMÅKAGER

Vi har udviklet nogle deje til julesmåkager, så du nemt selv kan bage op til jul uden at skulle indkøbe en masse forskellige ingredienser hertil. Der er lavet deje til vaniljekranse, pebernødder og...

VI BAGER UDEN HVEDE, RUG & BYG

VI BAGER UDEN HVEDE, RUG & BYG

Vi bager kun naturligt glutenfrit dvs. uden hvede, rug & byg. Glutenfri havre bruger vi kun i få produkter, da vi ved, at det kan være et problem for mange på glutenfri diæt. Alle...

FRISKBAGT ALLE ÅBNINGSDAGE

FRISKBAGT ALLE ÅBNINGSDAGE

Vi bager friskt hver nat/morgen til de fysiske butikker i Vejle og Århus og til webshoppen. Dejene startes oftest op 1-2 dage før brød og boller skal i ovnene, da vi bager meget med...

LIDT OM GLUTEN, HVAD ER DET……..

LIDT OM GLUTEN, HVAD ER DET……..

Gluten er et protein, som findes i korn. Det findes ikke i alle kornsorter, men en stor del af de kornsorter der dyrkes i Danmark indeholder gluten. Hvede, spelt, byg og rug indeholder gluten, mens...