Disse kiks er super som et lille mellemmåltid, til osten, til køreturen, til 10-mad……. – de er bare altid gode at have stående.

200 g. havregryn blendes groft og røres med:

50 g. fuldkorns rismel (eller rismel)

50 g. sukker

5 g. loppefrøskaller (fint er bedst som HUSK, men groft kan bruges)

1/4 tsk. groft salt

1/4 tsk. natron

50 g. smagsneutral olie ( jeg bruger altid raps)

75-100 g. vand til at samle dejen.

 

Efter at dejen er rørt sammen  (jeg bruger altid maskine) rulles den ud i ca. 1/2 cm. tykkelse enten på bagepapir eller i lidt gf mel. Herefter stikkes eller skæres den ud til kiks .

Bages i 15 minutter ved 180 grader varmluft. Når de 15 minutter er gået, lader jeg kiksene stå i den slukkede ovn for at tørre.  Sæt en spatel eller andet i klem i ovnlågen, så ovnen står lidt åben, og damp og varme kan sive ud. Lad dem stå til 30-60 minutter.

God bagelyst.