Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/foremma.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1041
Leveringsbetingelser | For Emma

Leveringsbetingelser

YOYO Global Freight og GLS varetager distributionen af leverancerne fra FOR EMMA. De leverer til hele Danmark undtagen ikke brofaste øer.

Det er ikke nødvendig, at du er hjemme, når leveringen kommer, da vi stiller pakken, der hvor du har angivet ved din bestilling. Hvis der ikke er angivet et sted sættes pakken ved din hoveddør. Chaufføren tager IKKE pakken med tilbage.

PAKKEN AFLEVERES PÅ DET ØNSKEDE LEVERINGSSTED. DETTE ER UDELUKKENDE KUNDENS ANSVAR, OG DER YDES IKKE ERSTATNING FOR EVENTUEL HÆRVÆRK ELLER TYVERI AF PAKKEN.

YOYO Global Freight og GLS leverer dagen efter at leverancen er afhentet hos os . Leveringen vil ske mellem 8.00 og 16.00. Et præcist tidspunkt kan vi desværre ikke oplyse, da det kan variere fra uge til uge, afhængig af antallet af leverancer. Det er vigtigt at chaufføren kan komme af med pakken, da vi anbefaler at de friske brød og boller nedfryses, så hurtigt som muligt efter I modtager det. Vi sender det fra os tirsdage, onsdage og torsdage om eftermiddagen, og dagen efter modtager du det, og straks efter modtagelse anbefaler vi nedfrysning af friske varer.

 

OPGANGE.
Da chaufføren skal kunne komme af med leveringen og tager den IKKE med retur, er det yderst vigtig, at han kan komme ind i opgangen og stille din pakke.
Hvis du vurderer at dette ikke er muligt i leveringstidsrummet kan du tilføje:
En anden leveringsadresse, eksempelvis til dit arbejde.
En nabo, som chaufføren kan ringe på hos.
Hvis ovennævnte er tilfældet skal det skrives i bemærkninger.

Vi frasiger os alt ansvar for skader på produkterne, hvis chaufføren ikke har mulighed for at stille kassen fra FOR EMMA i henhold til ovennævnte.