Vi får ofte forespørgsler på tortillas/wraps, men de bliver for tidskrævende for os at lave, det koster simpelthen for meget i lønninger ergo bliver prisen alt for høj. Derfor får I opskriften, så I selv kan hygge med det og så er det jo hjemmelavet.

Disse tortillas er baseret på fuldkorn og er dejligt mættende, og samtidig super bløde og nemme at rulle om det ønskede fyld.

 

Opskriften er som følger:

100 g. fuldkorns rismel

100 g. fuldkorns majsmel

20 g. majsstivelse (Maizena)

15 g. loppefrøskaller (HUSK)

3/4-1 tsk. salt

300 g. lunken vand

30 g. olivenolie

De tørre ingredienser røres i de våde enten med røremaskine eller med håndmixer. Herefter står dejen og trækker tildækket i ca. 30 minutter. Dejen deles i 4-8 stykker og laves til runde boller. Bollerne rulles herefter tyndt ud i rigeligt med mel (evt. en blanding af rismel/majsmel og stivelse). De tørsteges ca. 1 minut på hver side på en meget varm pande, fuld blus under.

De færdig stegte tortillas kan fryses og genvarmes i ovnen med folie over, så det er med at lave en god portion nu man er igang.

Velbekomme.

 

Kærlig hilsen

FOR EMMA