OPSKRIFT: HJEMMELAVET A LA DUMLE

OPSKRIFT: HJEMMELAVET A LA DUMLE

100 g. laktosefri fløde, 100 g. sukker og 50 g. alm. lys sirup koges op til 130 grader ved middel varme uden at der røres i gryden. Jeg var så løbet tør for alm. lys sirup så brugte lys agave sirup, og det fungerede også. Når massen har nået de 130 grader...

læs mere
OPSKRIFT: SVAMPET CHOKOLADE-KAGE

OPSKRIFT: SVAMPET CHOKOLADE-KAGE

Opskriften er: 75 g. smør ( brugte laktosefri øko fra Naturmælk) 100 g. mørk choko 70-80% 3 æg m/l 100 g. rørsukker korn fra 1/2 vaniljestang eller 1/2 tsk. vaniljesukker 1/4 tsk. groft salt Fremgangmåde: Smør og choko smeltes i vandbad eller direkte i...

læs mere