Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/foremma.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1041
Brød | For Emma
Bakeoff

Bakeoff

Rundstykker

Bakeoff

I butikken vil der ligeledes være et udvalg af boller, rundstykker, baguettes, pizzabunde m.m. på frost, så du selv kan varme dem i ovnen og have duften af eksempelvis friskbagte rundstykker i huset. Vi bager bollerne her i bageriet, og fryser dem ned lige efter bagning. Der medfølger en kort beskrivelse af, hvordan du opvarmer bollerne, så de bliver som friskbagte.

Knækbrød

Knækbrød

Knaekbroed

Knækbrød

Vores knækbrød er baseret på økologiske frø og kerner, tilsat en lille smule fuldkorns rismel og drysset med enten salt, kanel eller andre krydderier. Nogle smagsvarianter vil også være at finde i fine små snackstykker, lige til at bruge sammen med f.eks. pestoer og tapenader som en lille lækker haps til eventuelt velkomstglasset.

Boller

Boller

Boller

Boller

Vi har et udvalg af boller både økologiske og ikke økologiske og nogle med og nogle uden frø/kerner. Nogle er bagt med surdej og nogle er langtidshævet, så der er lidt for enhver smag.

Lyst brød

Lyst brød

Lyst broed

Lyst brød

I vores udvalg af lyst brød findes der både økologiske og ikke økologiske og brød med og uden frø/kerner. Fælles for dem er, at vi tænker meget på at få fiber og fuldkorns procenten op til det sted, hvor det ikke går ud over konsistens og smag. Det skal jo være som det gode gamle med gluten, bare uden. De økologiske er alle baseret på naturlig glutenfri fuldkornsmel. Nogle er langtidshævet og nogle bagt med surdej.

Rugbrød

Rugbrød

Rugbroed

Rugbrød

Vores rugbrød er alle økologiske og baseret på naturlig glutenfri fuldkornsmel. Fiberindholdet ligger på omkring 6g/100g. Sortimentet spænder fra brød med få kerner til brød næsten udelukkende af frø og kerner. Brødene langtidshæver så dejen syrner og får derved den karakteristiske rugbrødssmag.