Så er det 3 uger siden, vi for første gang slog dørene op hos For Emma – og sikke 3 forrygende uger, det har været! Vi har haft TRAVLT, og det er vi rigtig glade for. Takket være en fantastisk efterspørgsel fra en masse dejlige og glade kunder, har vi hver dag tændt for ovnene ekstra tidligt på morgenen, så der kunne stå rigeligt med friskbagt glutenfrit brød på hylderne til åbningstid.
Det har været en start, der overgik vores forventninger, og vi vil gerne sige tak for den fine modtagelse. Det er en dejlig fornemmelse at mærke, at vores bagværk gør en forskel for andre. Det var jo målet med det hele 🙂
Vi har fået mange tilbagemeldinger fra og gode snakke med jer, der har været inde i butikken. Det tænker vi selvfølgelig på, når vi sammensætter det daglige udvalg af bagværk. Vi vil prøve forskellige ting af, og derfor kan udvalget på hylderne variere fra dag til dag og uge til uge. Der vil være produkter, som indeholder sæsonenprægede råvarer, og som derfor kun fåes på bestemte tider af året. Én ting

er dog sikkert, der vil altid findes et bredt udvalg af vores udgaver af “rugbrød”, lyse brød med eller uden kerner og forskellige boller på hylderne. Derudover kan du finde pizzabunde og boller på frost, som du kan varme op derhjemme. Og så glæder vi os bare til forhåbentlig at kunne overraske med nye sager indimellem.
Udover at sige tak, vil vi også gerne sige velkommen til vores nye blog. Fremover vil vi dele nyheder fra For Emma, inspiration til et glutenfrit liv, viden om gluten og andet relateret hertil, her på bloggen. Vi håber, du har lyst til at følge med.
Du kan også følge med på Instagram under @foremma_glutenfri, hvis du vil have hurtige informationer fra butikken om bl.a. produkterne, inspiration til hvordan de kan bruges osv.

Vi glæder os til at bidrage i den online verden og håber, vi kan inspirere dig og gøre en lille forskel her også!