BRØD, BOLLER OG LIGN. ANBEFALES OPTØET INDEN OPVARMNING. OPTØ EVENTUELT NATTEN OVER I PLASTIKPOSE .
BRØD, BOLLER OG LIGN. KAN EVENTUELT OPVARMES/RISTES PÅ BRØDRISTER I STEDET FOR AT VARMES I OVN.
OPVARMNING KAN ENDVIDERE FRISKE ET BRØD/BOLLE OP DER HAR LIGGET I KØLESKAB, SÅ KRUMMEN IGEN BLIVER BLØD OG SKORPEN SPRØD.
- Boller, rundstykker og lign. opvarmes ca. 8 minutter ved 180 grader varmluft
- Burgerboller og pølsebrød opvarmes ca. 5 minutter ved 180 grader varmluft, hvorefter de lægges på rist med tørt klæde over i 5-10 minutter (dette for at gennemvarme midten af bollen. hvis bollen får længere tid i ovnen, synes vi skorpen bliver en anelse for hård).
- Flutes/baguettes opvarmes ca. 15 minutter ved 180 grader varmluft.
- Store lyse brød opvarmes ca. 15 minutter ved 180 grader varmluft.
- “Rugbrød” opvarmes i ca. 20 minutter ved 180 grader (vi hører dog fra mange af vores kunder, at opvarmning af “rugbrød” ikke nødvendigvis behøves).
- Kanelsnegle opvarmes ca. 5 minutter ved 180 grader varmluft. Kan opvarmes/lunes i mikroovn.
- Kager optøs blot inden servering.
ALLE BRØD, BOLLER OG LIGN. HAR BEDST AF AT AFKØLE LIDT INDEN SERVERING.