BRØD, BOLLER OG LIGN. ANBEFALES OPTØET INDEN OPVARMNING. OPTØ EVENTUELT NATTEN OVER I PLASTIKPOSE .
BRØD, BOLLER OG LIGN. KAN EVENTUELT OPVARMES/RISTES PÅ BRØDRISTER I STEDET FOR AT VARMES I OVN.

OPVARMNING KAN ENDVIDERE FRISKE ET BRØD/BOLLE OP DER HAR LIGGET I KØLESKAB, SÅ KRUMMEN IGEN BLIVER BLØD OG SKORPEN SPRØD.

  • Boller, rundstykker og lign. opvarmes ca. 8 minutter ved 180 grader varmluft
  • Burgerboller og pølsebrød opvarmes ca. 5 minutter ved 180 grader varmluft, hvorefter de lægges på rist med tørt klæde over i 5-10 minutter (dette for at gennemvarme midten af bollen. hvis bollen får længere tid i ovnen, synes vi skorpen bliver en anelse for hård).
  • Flutes/baguettes opvarmes ca. 15 minutter ved 180 grader varmluft.
  • Store lyse brød opvarmes ca. 15 minutter ved 180 grader varmluft.
  • “Rugbrød” opvarmes i ca. 20 minutter ved 180 grader (vi hører dog fra mange af vores kunder, at opvarmning af “rugbrød” ikke nødvendigvis behøves).
  • Kanelsnegle opvarmes ca. 5 minutter ved 180 grader varmluft. Kan opvarmes/lunes i mikroovn.
  • Kager optøs blot inden servering.

ALLE BRØD, BOLLER OG LIGN. HAR BEDST AF AT AFKØLE LIDT INDEN SERVERING.