MELMIX: BAGE-VEJLEDNINGER.

MELMIX: BAGE-VEJLEDNINGER.

  ØKOLOGISK OLDTIDS-"RUGBRØD". 1. Hæld 400 g. koldt vand fra hanen i en skål og udrør 1-2 g. (som en ært) gær heri.Vi benytter ikke farve eller malt til brødet, så det er...

OPSKRIFT: VEGANSK GRÆSKARKAGE

OPSKRIFT: VEGANSK GRÆSKARKAGE

 Opskrift på en dejlig svampet vegansk græskarkage. Afvej det tørre i en skål:200 g. fuldkorns rismel (tænker alm. rismel også kan bruges)50 g. majsstivelse125 g. sukker (jeg brugte...

VEJLEDNING: BUTIKKENS LYSE SMÅKAGEDEJ

VEJLEDNING: BUTIKKENS LYSE SMÅKAGEDEJ

  Vores lyse småkage dej er naturlig glutenfri, mælkefri og egnet til low FODMAP diæten. Den kan bruges til mange ting såsom hindbærsnitter, medaljer, finsk brød osv. Dejen kan...

OPSKRIFT: ROULADE M. MANDEL-/NØDDEBUND

OPSKRIFT: ROULADE M. MANDEL-/NØDDEBUND

  Ingredienser: 200g. æggehvide 150g. flormelis 150g. hakkede/groft blendede mandler 50g. majsstivelse til fyld: 1/4 L. piskefløde & 200g. jordbær skåret i kvarte. (...

MELMIX: KARDEMOMME-BOLLER/HVEDER

MELMIX: KARDEMOMME-BOLLER/HVEDER

  Vi har lavet en økologisk melmix til de lækreste kardemomme boller eller hveder. Melmixen er baseret på fuldkorn, men den færdige bolle er stadig lækker blød og svampet. Der skal...

OPSKRIFT: SVAMPET CHOKOLADEKAGE

OPSKRIFT: SVAMPET CHOKOLADEKAGE

  Opskriften er: 75 g. smør ( brugte laktosefri øko fra Naturmælk) 100 g. mørk choko 70-80% 3 æg m/l 100 g. rørsukker korn fra 1/2 vaniljestang eller 1/2 tsk....

OPSKRIFT: HURTIG CHOKOLADE GANACHE

OPSKRIFT: HURTIG CHOKOLADE GANACHE

  Har du lyst til noget nemt og lækkert, så kan du lave denne mørke chokolade creme på få minutter. Opvarm 100 g. fløde (ikke madlavning) til kogepunktet, og mens det opvarmes...

OPSKRIFT: JULENS LÆKRE KLEJNER.

OPSKRIFT: JULENS LÆKRE KLEJNER.

    Så kom opskriften på klejner her på bloggen både i tekst og billeder. De er egentlig rimelig nemme at lave og efter stegningen har jeg testet forskellige...

VEJLEDNING: VORES DEJE TIL JULESMÅKAGER

VEJLEDNING: VORES DEJE TIL JULESMÅKAGER

  Vi har udviklet nogle deje til julesmåkager, så du nemt selv kan bage op til jul uden at skulle indkøbe en masse forskellige ingredienser hertil. Der er lavet deje til vaniljekranse,...

IDE´ TIL “KAGEKONE” LAVET AF BOLLER

IDE´ TIL “KAGEKONE” LAVET AF BOLLER

  Denne kagekone har været på tegnebrættet længe, og i denne weekend blev hun så til virkelighed. Hun kan laves af alle slags boller, men jeg har her brugt to poser af vores melmix "Søde...

MELMIX: SUPER NEMME BOLLER

MELMIX: SUPER NEMME BOLLER

  Du kan hurtigt lave en portion boller af vores økologiske Melmix. Både varianterne “Lyse Boller”, “Kerne Boller” og “Søde Boller” kan du piske sammen og have i ovnen i løbet af en time. De er...

OPSKRIFT: HJEMMELAVET KØDSAUCE & LASAGNE

OPSKRIFT: HJEMMELAVET KØDSAUCE & LASAGNE

  Dag 1 er der hjemmelavet kødsauce, og resterne spædes op på anden dagen og benyttes til lasagne. Den er fyldt godt op med grøntsager, men dem kan man ikke se. Jeg er en flittig...

OPSKRIFT: FULDKORNS PANDEKAGER

OPSKRIFT: FULDKORNS PANDEKAGER

    Disse fuldkorns pandekager er nemme at lave og med meget få ingredienser. De er super gode altid at ha ved hånden. Så lav en ordentlig portion til køleskabet/fryseren, så...

OPSKRIFT: LÆKRE BLØDE TORTILLAS/WRAPS

OPSKRIFT: LÆKRE BLØDE TORTILLAS/WRAPS

  Vi får ofte forespørgsler på tortillas/wraps, men de bliver for tidskrævende for os at lave, det koster simpelthen for meget i lønninger ergo bliver prisen alt for høj. Derfor får...

BOG-ANMELDELSE: TARME I TOPFORM

BOG-ANMELDELSE: TARME I TOPFORM

Bakterier har afgørende betydning for din sundhed! Sådan lyder det i bogen ”TARME I TOPFORM”, som med sin udgivelse i efteråret føjede endnu en bog til boghandlernes allerede store udvalg af...

OPSKRIFT: VARM CHOKOLADE

OPSKRIFT: VARM CHOKOLADE

Så har kulden efterhånden fået fat i Danmark og de sidste dage har vi også kunnet se sne flere steder rundt om i landet. Så er det jo helt oplagt, at hygge med varm kakao. Derfor vil vi gerne dele...

LIDT OM GLUTEN, HVAD ER DET…….

LIDT OM GLUTEN, HVAD ER DET…….

Vil du vide lidt om, hvad gluten er, hvorfor en glutenfri kost kan være nødvendig eller tilrådelig for nogle mennesker, livet uden gluten osv., så læs med her…

OG NU EN KLASSIKER – RUNDSTYKKER!

OG NU EN KLASSIKER – RUNDSTYKKER!

Uanset om det er til weekendens morgenbord, den ugentlige fællesmorgenmad på arbejdspladsen, fødselsdagsmorgenmaden eller bare lidt ekstra forkælelse på en hverdagsmorgen, så er rundstykker en dansk klassiker.

HURTIG OG LÆKKER GLUTENFRI PIZZA

HURTIG OG LÆKKER GLUTENFRI PIZZA

Noget af det der kan være svært at finde, når man ikke spiser gluten, er en “hurtig” pizza. -Og indimellem er det bare, det bedste der findes.