Vi får ofte forespørgsler på tortillas/wraps, men de bliver for tidskrævende for os at lave, det koster simpelthen for meget i lønninger ergo bliver prisen alt for høj. Derfor får I opskriften, så I selv kan hygge med det og så er det jo hjemmelavet.
Disse tortillas er baseret på fuldkorn og er dejligt mættende, og samtidig super bløde og nemme at rulle om det ønskede fyld.
Opskriften er følgende:
100 g. fuldkorns rismel
100 g. fuldkorns majsmel
20 g. majsstivelse (Maizena)
15 g. loppefrøskaller (HUSK)
3/4-1 tsk. salt
300 g. lunken vand
30 g. olivenolie
De tørre ingredienser røres i de våde enten med røremaskine eller med håndmixer. Herefter står dejen og trækker tildækket i ca. 30 minutter. Dejen deles i 4-8 stykker og laves til runde boller. Bollerne rulles herefter tyndt ud i rigeligt med mel (evt. en blanding af rismel/majsmel og stivelse). De tørsteges ca. 1 minut på hver side på en meget varm pande, fuld blus under.
De færdig stegte tortillas kan fryses og genvarmes i ovnen med folie over, så det er med at lave en god portion nu man er igang.
Velbekomme.
Kærlig hilsen
FOR EMMA