Vi bager friskt hver nat/morgen til de fysiske butikker i Vejle og Århus og til webshoppen. Dejene startes oftest op 1-2 dage før brød og boller skal i ovnene, da vi bager meget med fordeje/surdeje og langtidshævning.
Der er hver dag et udvalg af friskbagte brød, boller, kager mm. Vi har nogle faste produkter der er at finde hver dag, men samtidig varierer vi resten af udvalget, så det ikke altid er det samme friskbagte der er i butikkerne.
Ud over alle de friskbagte brød, boller og kager, laver vi knækbrød, “rug”-chips, ymerdrys, cookies, småkager, vores egne melmix og til tider hjemmelavet slik o.lign. Samtidig er der sæsonbestemte produkter som hveder, fastelavnsboller, kammerjunker, julesmåkager mm..
I butikkerne har vi også 4 store industrifrysere, hvor udvalget er omtrent som listet nedenfor. Der tilføres jævnligt nye produkter og ændres lidt i det frosne sortiment.
“MORGEN-BRØD”
– rundstykker med kerner
– rundstykker uden kerner
– hindbærsnitter
– brunsviger
– kanelsnegle
– kringle/klipstang (ikke altid)
– diverse franskbrød
BOLLER
– kuvertstykker
– mørke fuldkornsboller
– oldtidsboller med choko
– lyse fuldkornsboller
– oldtidsboller
– softkerneboller
– müsliboller
– “rugbrøds”boller
– surdejsboller uden gær
– gulerodsbrud
– chiaboller
HURTIG MAD
– surdejsbaguettes
– pitabrød
– foccacia
– pølsebrød
– burgerboller
– pizzabunde
KAGER & SØDT
– div. kager med topping
– citronmåner
– gulerodskager
– æblekager
– lagkagebunde
– veganske kager med topping
– veganske chaikager
– veganske banankager
– browniebund & chokoganache
– mandelbund & hindbærmousse
– mandelbund & koldskålsmousse
– dej til brunkager (sæson)
– dej til vaniljekranse (sæson)
– dej til pebernødder (sæson)
– julekugler (sæson)